Bestaansrecht

Bestel het boek Bestaansrecht via deze website en ontvang speciaal een gesigneerd exemplaar!


Uitgeroepen tot 'Boek van het jaar 2021' bij de Paravisie Awards!
Reeds 25.000+ exemplaren verkocht.

Bestaansrecht in de acceleratie

Bijna een jaar geleden rolden de eerste exemplaren van Bestaansrecht over de toonbank. Al rap volgden de tweede, derde- en inmiddels ook vierde druk, verrijkt met een prachtig, persoonlijk voorwoord van Prof. dr. Bob de Wit. Wekelijks bereikt mij ontroerende post van lezers die geraakt zijn door de beschreven verhalen. De herkenning die zij ervaren in de vele gelegde verbanden bevestigen mijn diepe vermoeden dat het niet alleen mijn cliënten waren bij wie het in hun binnenwereld zó leeft. Een stiekem gehoopte wens is daarmee in vervulling gegaan. Great Spirit wast geen kruid tegen vruchtbare besmettingen. 


Een ongelooflijke verrassing en eer was het toen notabene Doutzen Kroes mij benaderde nadat ze mijn boek las. Gedurende de vele superfijne en vruchtbare gesprekken die volgden, waarin we vooral ook de inns en outs van mijn werk in relatie tot alle actuele wereldse onrust bespraken, bleken we vele raakvlakken te hebben. Doutzen is, behalve een prachtverschijning, een (eigen)wijze, oprechte en vooral ook moedige wereldvrouw, in alle opzichten. Mijn hoed, die ik graag draag, neem ik met een grote buiging voor haar af. Dat vindt ze niet nodig, maar ik doe het toch. Met enorm groot genoegen kan ik aankondigen dat Bestaansrecht met ingang van heden verrijkt is met een zielroerend voorwoord van haar hand. 


Maarten Oversier

'Dit is het kookboek met het recept van je leven'
-
Herman den Blijker, chefkok


Ruim 25 jaar fulltime praktijkvoering op basis van regressie- en reïncarnatietherapie en voorouderheling, in combinatie met een intensieve leerschool bij de in Canada woonachtige indianen, brachten vele duizenden verhalen en evenzovele inzichten naar de oppervlakte.


Tezamen vormen ze de rode draad van het boek Bestaansrecht, waarin een duidelijke uiteenzetting gemaakt wordt van de werkelijke oorzaak-gevolg verbanden die ten grondslag liggen aan onze klachten en aandoeningen, van welke aard dan ook.


Bestaansrecht brengt nauwkeurig in kaart hoe het verleden ons beïnvloed terwijl we daar gemiddeld maar nauwelijks besef van hebben. Vorige levens, onze voorouders in hun tijdsbeeld, de invloed van de katholieke kerk en twee wereldoorlogen met hongersnood, onveiligheid en vele andere ontberingen, het passeert op confronterende maar ook zeer herkenbare wijze allemaal de revue.


Dat achter de schermen van deze wereldtonelen een script opdoemt van een grootschalig plan de mensheid te knechten wordt steeds duidelijker, zo blijkt tevens uit de talloze cliënt ervaringen.


Het is echter een kwestie van tijd tot zal blijken dat de levenskracht van aardbewoners uiteindelijk niet blijvend te beteugelen is. Kosmisch zijn er enorme bewustzijnstransities gaande. Juist daarom zijn er nu zoveel mensen in incarnatie.


Vervlochten met verslagleggingen van cliënten die hun opzienbarende herstelverhalen vertellen, legt Maarten uit hoe onze onvoltooide geschiedenis onverbiddelijk doorsijpelt naar het heden. Maar ook hoe oude pijnthema's herkent en verwerkt kunnen worden opdat zij ontkrachten. Hij zegt: "De meest waardevolle ontdekkingen doet degene die de gebaande paden verlaat". 


Bestaansrecht staat garant voor een aangrijpend leesavontuur dat soms leest als een spannend filmscenario en het wereldbeeld van de lezer kan transformeren. Ook moderne kwesties zoals orgaandonatie, de coronacrisis en transhumanisme worden niet geschuwd.


Met voorwoord van Marcel Messing, prof. dr. Bob de Wit & Doutzen Kroes, nawoord van Ewald Stöteler, en aanbevelingen van Susan Smit, Herman den Blijker, Geert Kimpen en Peter Vereecke.


Interview Giel Beelen met Maarten Oversier

Bestaansrecht ook bestellen?

Bestel jouw boek via deze website en ontvang speciaal een gesigneerd exemplaar!


De prijs van het boek is € 34,95.


Ook is het mogelijk om de Engelse of Duitse vertaling te bestellen, noteer welke taal je wenst bij "Opmerkingen".


Wil je een boek vanuit België bestellen? Klik dan hier.


Wil je meer dan één boek tegelijkertijd ontvangen, bestel je vanuit het buitenland (zowel de Nederlandse, Engels als Duitse vertaling)? Stuur ons dan even een mail op bestaansrecht@maartenoversier.com


De leveringsvoorwaarden lees je hier.

Bestel hier het boek Bestel hier meer dan één boek of de Engels/Duitse vertaling voor naar het buitenland

Neem contact met ons op

Hullenweg 18, Roden, 9301 ZD, Nederland

555-555-5555

Example@mail.com

Praat met ons!

BESTAANSRECHT IN MEERDERE TALEN VERKRIJGBAAR:

Recensie: Bestaansrecht, een meesterwerk

"Als ik voor elk boek dat ik gelezen heb een euro zou krijgen, dan reed ik nu een Ferrari. Als boekenjunk
ben ik door alle wateren gewassen, maar het is zelden dat ik een parel tegen kom. Al vaker passeert de naam Maarten Oversier, via het internet, de revue. Ik heb echter weinig zin in het zoveelste verslag over reïncarnatie. Het duurt dan ook een tijdje voordat ik tot bestelling overga. Als ik eenmaal begin te lezen, verdwijn ik zo de geschiedenis in.


Wat hier staat, heb ik altijd geweten, maar nu krijgt het woorden in een mooie, intelligente, taal. Eindelijk weer eens een goed boek. Een van de zeldzame exemplaren waar ik tot op het bot doorvoel dat dit zo nodig is dat het nu de massa bereikt. Een meesterwerk, mag ik wel zeggen. Zo de vinger op de pols leggend. Zo goed samenvattend van waar we vandaan komen en hoe we tot op de dag van vandaag nog in de echo van het verleden leven. Hoe mensen geïndoctrineerd worden met allerlei machtsvertoon en de gruwelijkheden die daaruit voort komen, en hoe dat nog steeds onderhuids broeit omdat het niet genezen is.


Ik ben onder de indruk van de diepe psychologische inzichten en hoe Maarten de tijd overzichtelijk aan elkaar rijgt met thema's die blijven spelen, totdat het gezien wordt. Maar dat is nog niet alles. Al lezend komend allerlei oude thema's aan het oppervlak, alsof ik een spontane regressie beleef. Het is net alsof er een trigger in verborgen zit, waardoor je allerlei dingen vanzelf gaat herinneren. Wat Maarten benoemt, is iets wat al eeuwen in het collectieve bewustzijn borrelt.


Als we nu niet kijken naar dat wat gezien wil worden, dat waar zijn verhaal voor staat, dan zullen we het nooit weten. Onvoorstelbaar indrukwekkend hoe hij de wortel bloot legt en de link legt naar de moderne tijd. Als je denkt dat je wakker bent, lees dan dit boek, en krab je nog maar eens achter de oren. Als je het eenmaal ziet, en Maarten laat het je zien, dan ben je niet alleen wakker, dan ben je ontwaakt."


- Lilian Ferru
Auteur, organisator en filmmaker


Bekijk hier het interview dat Maarten had met Jorn Luka voor The Trueman Show:


"Je boek heb ik inmiddels 2x gelezen, en ik denk al je interviews beluisterd. Op jouw advies ben ik in mijn familie geschiedenis gedoken. En inderdaad weet je daar meer van dan je in eerste instantie denkt. En door wat je weet op te schrijven word het duidelijker, en krijg je overzicht/inzicht. Ik noem het: ”schudden aan de familie-stamboom.” Eigenlijk ben ik begonnen op het kerkhof. Daar liggen ten slotte de botten van de voorouders. Door de graven van mijn ouders, grootouder en overgrootouders te gaan bezoeken en schoon te houden is er iets op gang gekomen. De grond onder mijn voeten voelt steviger geworden. Ik begrijp meer. En het voelt alsof ik nog wat troep opruim uit het verleden, voor mezelf, maar ook voor mijn voorouders. En ik hoop voor het nageslacht. Jouw interviews en boek heeft dit proces op gang gezet. Zonder dat was ik nooit zo diep gegaan. Dank je wel. En heel veel succes met je werk!"

- Margriet Lelieveld

Aanbevelingen:

'Misschien is hij wel in het verkeerde land geboren. Of in de verkeerde tijd. Feit is dat deze man in het heden achter de gordijnen en nevelen kan kijken van voorbije tijden en culturen. Met mededogen maakt hij ze springlevend en toepasbaar op de patronen uit jouw leven. Zo dwaalt hij als een Saint Germain met cowboyhoed met het grootste gemak door de tijdsplooien van de individuele en collectieve geschiedenis. Dat hij daarnaast ook nog eens verrukkelijke bouillabaisse kan maken, laat zich ook proeven in zijn met smaak en perfect gekruide teksten.'


Geert Kimpen

auteur van onder meer

De Kabbalist

'Eigenlijk is dit het kookboek met het recept van je leven. Het heeft allemaal te maken met bereiding. Lang op het vuur, zacht gegaard, een beetje aanbakken, dichtschroeien, marineren, pittige, zure, bittere en zachte smaken. Zo is het leven. Alles is terug te voeren naar de keuken, het eindresultaat. De perfecte harmonie, de mooiste creatie in elk seizoen. De seizoenen van het leven waarin Maarten de ingrediënten heeft omgeruild voor mensen. Als de spruiten vroeger écht niet binnen te houden waren, dan worden ze voor altijd óf geforceerd lekker gemaakt of nooit meer gegeten. Dat is natuurijk zonde, dan moet je weten waar het ooit misging.'


Herman den Blijker

chef kok

'Maarten Oversier neemt je mee op reis door levensverhalen uit vervlogen tijden die nog steeds hun stempel drukken op het huidige bestaan. Cliëntenervaringen baren opzien en tonen hoe trauma kan worden hersteld. Op wereldniveau wijst Maarten de lezer op eeuwenlange invloed van een ‘hidden hand in the shadows’. Het is allemaal geen toeval wat er gebeurt. Huiveringwekkend. Alle kennis komt bij elkaar. Maartens jarenlange werkervaring, zijn helderziende gaven en zijn wijsheid, mede opgedaan door vriendschappen met inheemse bevolkingsgroepen, maken dit boek tot een instant klassieker. En door Maartens soepele pen en filmische voorbeelden is het lezen ook gewoon smullen.' 


Tanya van der Spek

Journalist en voormalig hoofdredacteur Straatnieuws 

'Elke ervaring die niet erkend en verwerkt wordt, dragen we nog bij ons. Het trauma is dan wel weggedrukt en begraven, soms zo diep dat we het lijken te zijn vergeten, maar het ís niet weg. Het heeft zich opgeslagen in het gebied van het onbewuste en stuurt ons vanuit daar nog aan in de vorm van beperkende overtuigingen en patronen, die in elkaar zijn geknoopt.

Maarten Oversier helpt ons in zijn werk als reïncarnatietherapeut en dit magnifieke boek om de draden van zulke knopen te ontwarren. Hij rolt, met wijsheid en geduld, het touw af tot aan het eerste begin, waar het thema is ontstaan. Onze ziel wil niets liever dan onverwerkt verleden uit alle incarnaties naar de oppervlakte brengen zodat het gezien en geheeld kan worden – voor onszelf en voor het collectief.'


Susan Smit

auteur

'Wat niet wordt opgelost, leeft voort in families. Van generatie op generatie. Omdat door de eeuwen heen het er niet over hebben de oplossing leek. Door aandacht te geven aan wat eerder bedekt bleef, komen we tot heling. Maarten Oversiers boek Bestaansrecht opent deuren naar verre verledens, om licht te brengen waar duisternis achterbleef. Niet de gangbare weg in de huidige maatschappij, maar toch zo’n logische. Dat maakt zijn boek uiteindelijke niet tot een ver-van-mijn-bedshow maar juist tot een-feest-van-herkenning.'


Nicolyn Dijkstra

tekstschrijver & trainer

Share by: